BRB

2009-11-27 @ 21:43:55

Jobbar 8-21 fre-sön, återkommer på måndag då jag visar vilka supergrejer jag köpte på klubbkvällen! Är i extas just nu .. :)

Som vanligt ..

2009-11-26 @ 15:46:13

sitter jag och kollar runt på olika sidor som säljer smink, hamnade av en slump hos en amerikansk sida vid namn Prescriptives och vet ni vad jag fann där? Att man kan "designa" sitt eget läppglans! Inte själva behållaren utan färg och tillsatser som glitter/skimmer och även doften! Riktigt kul! har suttit och lekt lite och tyvärr är färgutbudet inte superstort men räcker gott och väl för oss som har lite tid över :) --->Klicka här<--- så kommer du till sidan med en gång! Have fun!


läppglans som gärna hade fått hamna i min handväska!

Klubbkväll på Make up store

2009-11-26 @ 13:46:10

Åh, vad jag har haft fullt upp att göra med catwalken, så många sökanden och snacka om att jag blev glad! Så himla roligt. Men nu över till annat! Ikväll är det klubbkväll på Make up store runt om i hela världen (!!) och jag undrar om det är några andra som ska dit? Förutom allt prat och mingel bjuds det på lite kyld dryck och smått att äta så får man även 20% på hela sortimentet som medlem (du kan även bli medlem under kvällen)! Det är Baby doll-kollektionen som kommer att genomgås, rosa är ju underbart så jag kommer att älska ikväll tror jag!





Vi syns i vimlet!
Aida

Catwalk

2009-11-24 @ 15:11:58

Alla vi i Göteborg som hänger med i hetluften vet vem Kimiya Faghi aka. fashionista är, tjejen som syns överallt och alla vill vara hennes vän. Jag har turen att vara bland hennes närmsta och är därför inblandad i den kanske inte största men snyggaste catwalken i Göteborg hittills. Kimiya som är en mode-expert och en inspiration till många tjejer där ute tänjer på sina gränser och har anordnat en catwalk på Peacock. Kvällens make up artist är jag och jag ska styla om ungefär 10 tjejer som jag får välja ut själv. Jag har 3 men behöverr ytterligare 7 stycken, jag tänker inte dra några krav för att du ska få vara modell denna kväll, det enda vi begär är en klädesstorlek mellan 34-36 eftersom att designern endast har designat i den storleken. Denna kväll kommer att omges av många modemedvetna människor i branschen och detta är ett unikt tillfälle för dig att glänsa och påverka din karriär/hobby, kanske just du öppnar upp en högt uppsatt någons öga? Vore inte helt fel va? Catwalken äger rum Fredagen den 4:e och kommer att dra igång runt midnatt, avboka allt du har planerat och skicka in en bild på dig till [email protected]  Tro mig, denna kväll vill du INTE missa.






De sju modellerna är nu utvalda och tack för alla er som deltog, jag har mailat er som tyvärr inte blev utlottade. Tack för ert deltagande. MVH  - Aida

Inspire

2009-11-24 @ 14:12:04

Create a reality of an illusion

Step 1


Step 2






Bellme

2009-11-24 @ 10:29:52

Idag verkar det vara ett bra erbjudande på Bellme, du får den "nya" locktången Babyliss iPro 230 iCurl + ett värmeskyddande C4 curl activator för 669 exkl. frakt (49kr). Det tycker jag låter som ett hyfsat erbjudande och själv har jag varit sugen på locktången länge, anledningen till varför jag inte införskaffat den ännu är för att jag anser att jag inte har tillräckligt långt hår, mitt hår är axellångt och tången verkar göra rätt så stora lockar. Det skulle ju bara sett roligt ut på mig, haha. Är det någon av er som har erfanhet från denna locktång och som gärna vill dela med sig av de?


Vi syns i vilmet!
Aida

I'm in love with a fairytale

2009-11-23 @ 21:34:00

even though my wallet hurts, haha! Men lycklig som faen! Kikade in Makeuponista's blogg för några dagar sedan då jag såg att hon skrev ett inlägg om Mac's läppglanskit med julkollektionen Mischief Makers som skulle släppas i dagarna, det är även från hennes blogg jag har tagit swatchbilden ifrån. Lovade mig själv att vänta tills nästa helg innan jag köper nytt smink (yes, I'm addicted) men jag kunde inte bärga mig! Det blev lite annat på vägen också (läs: för mycket) men huvudsaken är att jag är lycklig, tack vare Makeuponista! Kika in hennes blogg förresten, en mysig blogg värd att titta in på!
















Och lite presenter till mami (ursäkta mina värdelösa paintkunskaper)



Nu kan jag inte bärga mig längre ..

2009-11-23 @ 14:10:55

Har bestämt mig för vad jag vill ha och jag vill ha det nu nu nu! Wiiie .. syns kanske på stan?
ledtrådar ..







The boring truth

2009-11-22 @ 13:59:37

Igår var jag hela dagen var jag värdinna på ett barnkalas, ja du hörde rätt, barnkalas. Allt från fiskedamm till korv med bröd eller lasagne, riktigt barnsligt kul faktiskt. Ungar är för underbar! Idag har jag sminkat mig lite mer annorlunda, lite mer Aida, och hon kommer att dyka upp allt mer här i bloggen! Men såhär "lame" såg jag ut igår!







Vi syns i vimlet!
Aida

L'oreal Telescopic Explosion mascara

2009-11-21 @ 12:01:10

Jag får in många frågor om jag t.ex. använder lösögonfransar eller om vilken mascara jag använder.
Svaret på första fråga är: nej, jag änvänder inte lösisar dock vill jag hemskt gärna prova. Jag har lyckligtvis alltid haft långa ögonfransar och detta är något jag vill tacka mitt DNA för. Tack genetiken att ni kan föra sådant vidare! I stunder då jag är osminkad och t.ex. kliar ögat skriker oftast tjejerna: NEEEEJ, AKTA MASC .. aah, just det! Hur är det nu med mascaror, hur mycket skiljer de sig egentligen från varandra? Det finns ju en hel jungel därute och det supersvårt att säga vem som ska ha vad. Här får man faktiskt handskas med svaret som man aldrig vill få: det gäller att prova sig fram. Gaah, I hate it! Men nu har jag använt en mascara riktigt länge och tipsat alla kvinnor i oomgivningen och den har gått hem hos varenda en, även min mamma som har så himla korta ögonfransar tyckte att denna utmärkte sig mycket från övriga mascaror.

Den heter L´oreal Telescopic Explosion Mascara.
En riktigt bra mascara som lurar dig i början, dess riktiga effekt börjar inte förrän drygt en vecka efter att du börjat använda den. Det är liksom för mycket mascara i början så det blir lite svår att jobba med borsten med tanke på att den måste vara rätt så "clean" när du arbetar med fransarna. En toppenmascara som verkligen ger tätare ögonfransar och volym på ett annat sätt än andra mascaror. Den har en viss teknik man bör behärska men det är ju inte som att plugga in relativitets teorin direkt, det kommer ska du se!

Betyg: 5/5
Pris: omkring 180?
Inköpsställen: H&M/Lindex/Kicks m.fk.
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Yes!

Vi syns i vimlet!
Aida!

P.S. Ett litet tips! Kolla in Kicks eller Åhléns för denna mascara, jag vet att den ska komma i julutgåva kombinerad med kanske ögonpenna eller liknande för ett bra pris D.S.

A cappucino please, thank you.

2009-11-21 @ 03:38:29

Dagens make up kom jag på att fota alldeles för sent, för att vara ärlig. Alldeles nyligen, haha. Ta då gärna hänsyn till att den har suttit i över 12 h och att jag är väldigt väldigt trött!

Guldigt som går över till brunt


Om ni tittar noga så ser ni att jag under undre ögonfransarna har lagt "glitterprickar". Oftast brukar dessa hamna ovanför övre fransradslinjen men jag tänkte att det säkert skulle kunna gå likabra tvärtom, det ser ganska fint ut om du frågar mig!


Nu har jag haft en kalasdag/kväll/natt/morgon och nu är det tänkt att jag ska sova ut.

Natti natti
Aida

Välsminkade jul på Liseberg.

2009-11-20 @ 14:14:16

Smink är så mycket mer än bara produkter för ansiktet, jag tycker man kan sminka naturen, eller en plats lika väl. Andra kanske skulle kunna tycka att man ska använda ordet smycka eller använda kontraster men jag gillar ordet sminka! Hursomhelst är det superfint sminkat på Liseberg som varje år, men man kan inte låta bli att bli lika charmad varje år som man är där. Alla 5'000 000 ljus som bara lyser upp det mörka novembervädret kombinerad med all låtsassnö och alla fina effekter vid "vattenfallen", hur kan man annat än känna att man är med i en saga! Jul på Liseberg tycker jag att man definitivt ska besöka oavsett vart i landet man bor för det är en upplevelse varje gång. Inte bara allt det vackra utan allt det goda! Det finns små bodar med en massa godsaker som inlagd anjovis, sill, äkta senap och men framför allt knäckäpplen, knäckkola och en massa massa mer godsaker. Mums! Vi kanske syns där?















Supermysigt besök med en massa regn, men det är ett väder man får räkna med när man bor i Göteborg

The goblet of passion

2009-11-19 @ 21:48:01





TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS TIPS

2009-11-19 @ 14:35:09



KICKS HAR 40% AVDRAG PÅ ALLA NOUBAS PRODUKTER!!

Favorit i repris!

2009-11-18 @ 15:16:45

Idag kör jag på en oldie men en favorit, passar ett fint restaurangbesök =) Ciao!

Månadens vill ha!

2009-11-18 @ 11:24:42

The lovely hurricane

2009-11-17 @ 12:48:10





H&M Eyebrow fix

2009-11-16 @ 14:41:58

Make up store-frälst som jag är, är det alltid vid deras disk jag börjar mina shoppingturer. Ett bra tag har jag gått förbi deras Brow set fix som är som en tunn gel som håller ögonbrynen på plats. Mina strån får ibland för sig att lägga sig lite hej vilt så denna produkt lockar mig varje gång. Varför jag ännu inte köpt in den? .. Jo, 155 kr! Näe, jag tycker att det är mycket att lägga på lite gel. Faktiskt.
Även om jag övervägt sådär några miljoner gånger att det inte är så mycket pengar så håller min vita lögn i ungefär 45 sekunder. Jag går därifrån grubblig med en besviken försäljares blick på mig. Ns ns ..

H&M är också en av de traditionella destinationerna som jag alltid njuter av att besöka. De brukar uppdatera deras sortiment precis lagom ofta och jag tycker det är jättekul att fynda riktigt bra grejer riktigt bra billigt! Rätt som det är skriker min pojkvän från andra sidan hyllorna (ja, han envisas att alltid följa med på mina sminkrundor trots att jag säger att han inte behöver): AIIIIIIDAA TITTTTAAAA!! Och håller upp en liten tub. Jag som nog aldrig har skämts eller känt av en pinsam situation i mitt liv springer fram och världens leende växer fram. 49,5o kr. JAAAAAAAA!! GRYMT!! H&M fortsätter att förvåna mig gång på gång, här har de en Eyebrown fix i tub för nästan 50 riksdaler, pang priiiiis och en pang produkt. Håller ögonbrynen på plats utan att de ska bli fööör glansiga och stråna blir inte jättestela, hurra hurra! Se bara upp för att ta för mycket, råkar man göra det blir det för "mjöligt"
och man får tvätta bort det och börja om på nytt, fast vem bryr sig. 49,50 liksom!

Betyg: 5/5
Pris: 49,50:-
Inköpsställen: H&M
Skulle jag kunna tänka mig ett återköp? Yes!

Vi syns i vimlet!

Aida


Purple raindrops

2009-11-10 @ 17:57:50





Snart så ..

2009-11-10 @ 14:18:21

Här har jag nu sminkat mig och tagit en massa foton för att äntligen ge er en "dagens sminkning" så är usb-kabeln till kameran väck! Jag hittar den inte någonstans, har lyft på varenda objekt här i hemmet men den vill inte visa sig. Jag får vänta till min älskling kommer hem, han har den nya Satio-mobilen med en 12,1 megapixelkamera från Sony Ericsson som fotar superläckra bilder! Det var den kameran jag använde till mitt sista dagens sminkningsinlägg.

Ang. min supervärdelösa uppdatering så har jag vistats i Skåne sedan i fredags och tagit hand om min sjuka mormor, där hann jag bara sminka mig på lördagen och det var den som hamnade på bloggen. Men nu ska vi sätta igång, jag kan iaf ge er en hint om hur min make ser ut idag, många skulle säga för mycket men jag säger: that's the way, aha aha, I like it, aha aha!

Hint


Can't wait, toodles!

Bellme bjuder på läppbalsam

2009-11-10 @ 02:09:50

Idag på Bellme är det ett litet erbjudande som kan vara bra att nappa på i sådana kyliga tider som nu.
2x20 ml 2-pack läppbalsam med smakerna vanilj och körsbär, mumma! Ett bra tips för en rimlig summa pengar. Såhär lyder produktbeskrivningen från Bellme:

"Skönhet i en liten ask

Voilà! En bedårande liten ask av det finaste läppbalsamet från legendariska företaget Rose & Co i England. Den tillverkas för hand och hälls fortfarande varmt i små silvriga burkar.

Ett lugnande balsam som innehåller en blandning av naturliga oljor och vaxer som återfuktar och skyddar torra spruckna läppar. Den gör läpparna mjuka och lena med en utsökt doft av vanilj eller läskande körsbär.

Cherry Kiss är Rose & Co's senaste smak/färg och har redan hunnit bli jättepopulär ute i butik.

Används ensamt eller under läppstift. Varje burk innehåller 20 ml".



Ska ni nappa?

The passion of the flower

2009-11-07 @ 14:47:09





Många färger (skuggor)
3 olika rosa
1 röd
2 olika orange
1 vit     
1 blå

The black hole

2009-11-06 @ 14:23:16

Today matchar vi vädret och sotar för kung och fosterland, i alla fall jag! En riktig svart sotning it is med röda läppar. We like!







Ögonskugga från H&M det kanske inte syns jättetydligt but it sparkles jättestiligt!
Ögonpenna Estée Lauder
Kajal från Make up store
Läppstift från Lancôme

Vi syns i vimlet!
Aida

Make up store - Snow white

2009-11-06 @ 11:15:02

Något jag gillar stenhårt är vita ögonpennor, men något som jag gillar ännu hårdare är vita ögonpennor som sitter hela dagen, nämligen Make up store's snow white ögonpenna. Som ni kanske har förstått använder jag mig mycket av den vita ögonpennan i kajal- och undrefransradensyfte, det blir en sådan stor skillnad! Kan visa någon gång.

        
Ni kan se fler sminkningar under kategorin "Dagens sminkning" till höger

Denna ögonpenna håller hela dagen, kan inte säga att den sitter som berget i 24 h men den sitter riktigt länge och jag man bara pennan med sig så kan man förfina linjen efter 8-9 h ungefär. Är supernöjd med pennans "konsistens", den är så mjuk och har en massa pigment så det blir verkligen vitt-vitt och inte bara vitt. Återigen en stor eloge till Make up store! Visste ni att MUS även säljs i t.ex Indonesien, eller att grundaren är en man?
Kanske kan ta en historielektion senare!




Betyg: 5/5
Pris: 130 kr
Inköpsställen: Make up store
Skulle jag kunna tänka mig ett återköp? Alltid (men måste erkänna att jag måste testa H&M's först) haha


Vi syns i vimlet!

Aida

The dead corall

2009-11-04 @ 13:08:01

Idag kände jag för en sotning för att matcha det mörka/grå väder vi har utanför fönstret. Vad jag älskar med sotningar är alla kombinationer man kan göra, sotningen blir en jättefin bas som man kan leka och tillsätta färger till! Idag kör jag på blått (blivit mycket blått på sistonde känns det som) Hope you'll like it!

Ursäkta mina hemska ögonbryn, har inte haft tid för de idag. Men som ni ser har jag gjort en vanlig sotning från ljust till mörkt och lagt en mörkmetallicblå skugga i globlinjen. Själv tycker jag att det blir jätteläckert när man skuggar med en annan färg i globlinjen så man får lite power i sminkningen, en liten detalj som gör stor skillnad.



Inte den vackraste bilden men här får ni en liten översikt



Et voila! Här har ni mig, valde att applicera en vit kajal för att dra ut den och mixa in den med en blå eyeliner under ögat. Tack för mig!


Vi syns i vimlet!
Aida

Isadora build up extra volume mascara

2009-11-04 @ 11:19:19

Build-up Extra Volume Mascara
Bygg upp önskad volym!
Snabbtorkande, kan enkelt appliceras i flera lager.
Oregelbunden borste för maximal fyllighet och definition.
Med vårdande panthenol.
12 ml/.41 Fl.oz
OPARFYMERAT & KLINISKT TESTAT
– för undvikande av allergiska reaktioner.

enligt Isadora ja!

Har prövat denna mascara 2 gånger och nu ligger den i papperskorgen. Helt värdelös, jag kan lika gärna inte applicera mascaran för jag fick ingen som helst effekt. Det var som om att jag inte hade mascara överhuvudtaget.
Vet inte hur jag ska kunna recensera denna när den inte uppfyller sin "funktion". Nej, skrota säger vi bara!

Betyg: 0/5
Pris: omkring 89 kr?
Inköpsställen: Åhlens/Kisck/Lindex m.fl.
Skulle jag kunna tänka mig ett återköp? Aldrig


Vi syns i vimlet!

Aida

Äkta skönhet

2009-11-03 @ 22:59:32

En äkta skönhet för mig är Audrey Hepburn, under hela mitt liv har jag aldrig skådat någon så vacker och sensuell. En riktig skönhet vars liv bestod utav mer än bara glamour ..

Audrey närde egentligen aldrig några drömmar om att bli skådespelerska. Sedan barnsben hade Audrey dansat balett och efter kriget erhöll hon ett stipendium som tog henne från Holland ända till Ramberts berömda balettskola i London. Ganska snart stod det dock klart att hon var för lång för att ha en framtid som dansare, men det dröjde inte länge förrän hennes elegans efterfrågades av modellagenturerna i staden. Det mesta lutade åt att Hepburn skulle göra en spikrak karriär som supermodell. Självklart bläddrade filmproducenter flitigt i modetidningarna, i hopp om att hitta nästa stora stjärna. Och Audreys magiska skönhet undgick inte deras blickar.

Redan 1948 hade hon staterat som flygvärdinna i en holländsk film, och i början av 50-talet kunde man skymta henne i några engelska och franska filmer. Det var under en inspelning på Rivieran som författarinnan Colette spanade in Audrey och resolut plockade med henne till Broadway för titelrollen i uppsättningen av Gigi. Europeiska skönheter med det där lilla extra har alltid fått gubbarna i Hollywood att gnugga händerna, och det dröjde inte många månader innan fröken Hepburn ombads att testa för huvudrollen mot Gregory Peck (1916-2003) i filmen Prinsessa på vift (1953).

Regissören William Wyler (1902-1981) anade att den ganska oerfarna 23-åringen kanske skulle spänna sig under provspelningen och hade gjort upp med fotografen att låta kameran fortsätta rulla efter att han ropat ”cut”. Det var denna ”smygfilmning” som gav Hepburn jobbet - och berömmelse. Hon belönades med en Oscar för sin debut i drömfabriken och knep samma år en Tony för sin insats i pjäsen Ondine. Snacka om att ta USA med storm!
Audrey Hepburns karriär som skådespelerska var kort men innehållsrik. Efter Prinsessa på vift gjorde hon ytterligare 15 filmer fram till 1967 och fick snabbt stjärnstatus av stora mått. Audrey avgudades för sin stil, okomplicerade charm och vänliga attityd och den genuina värmen i hennes oskuldsfulla men livfulla rådjursögon fick de flesta att smälta. Hon älskades och respekterades mer som en kunglighet än en filmstjärna.

Hepburn drog sig tillbaka från strålkastarljusen medan hon var på topp. Efter att ha Oscarsnominerats för sin roll som den blinda Susy i thrillern Nattens ögon (1967) flyttade hon till Schweiz. De få film- och tv-jobb hon gjorde senare är lätt glömda. Från 1988 levde Hepburn för sitt uppdrag som goodwill-ambassadör åt UNICEF och reste in i det sista jorden runt för att samla in pengar till barn i nöd. Självupplevt lidande i barndomen gjorde hennes hjärta stort för barn som drabbades av svält och krig.

Med en mamma som var baronessa och en far som var bankman hade Audrey visserligen ett aristokratiskt påbrå, men kriget och nazismen ryckte brutalt undan alla överklassprivilegier och sociala skyddsnät. Föräldrarna hade skilt sig och Audrey befann sig tillsammans med mamman och syskon hos släktingar i Holland när Hitler ockuperade landet. Det blev år av fattigdom (man tvingades periodvis äta tulpanlökar och hundkex), bristsjukdomar och skräck. Audreys kusin och morbror avrättades för att de var motståndsmän och hennes bror sattes i arbetsläger. Själv försökte hon som 15-åring dra sitt strå till stacken genom att ordna hemliga små dansföreställningar och lämna slantarna hon fick till motståndsrörelsen.
Audrey hävdade alltid att alla har åtminstone en hand över att sträcka ut till någon som behöver hjälp. Det var säkert ingen slump att Spielberg valde just Audrey till att spela ängel i Always (1989), hennes sista filmroll.

Texten är lånad härifrån, tyckte att det kanske vore intressant för er att läsa om äkta skönhet, om hur man är villig att ge utan att ta emot och hur vackert det är att ha ett stort hjärta, för ett stort hjärta är inget du kan sminka dig till.

Lancôme - Wash the day off

2009-11-03 @ 12:23:11

Nu har jag i drygt 2 veckor använt mig av dessa rengörningsprodukter från Lancôme! När jag såg dessa stå på tax-free hyllan på Landvetters flygplats blev jag alldeles till mig, dessa storaflaskor i ett paket för 499 sammanlagt! Wow, tänkte mig, ett pangpris. Självklart kunde jag inte motstå från att slå till. Dessa ligger nämligen på ungefär 400-500 kr styck ute i butikerna, tänk er!

Lancôme, ett historiskt märke som man inte förväntar sig annat än klass och lyx ifrån. Smaka på det, Laaaankåmmm. Men denna gången kändes det som om Lancôme gav mig en bitchslap, en rejäl en. Not what you've been expecting, huh? Rengöringsmjölken klarar inte av uppgiften att rengöra ordentligt som den lovar, nu använder jag bara I.D som är lättare att rengöra huden från än riktigt oljiga foundations som man måste rengöra i omgångar. Nu måste jag rengöra åtminstonde 3 omgångar och då är det mesta borta, dessutom luktar den väldigt illa. Inte unket illa som att den är gammal utan själva doften får mig att snabbt vilja avlägsna "mjölken" från ansiktet. Näe, jag är besviken.

Sen har vi ansiktisvattnet som verkligen rengör ansiktet, det känns. Det känns så jäkla mycket eftersom att det verkar som att hela flaskan är tillverkad av ren sprit. Det är så mycket alkohol i denna produkt så att det svider så in i skogen att jag som är så tålig blundar och kniper igen tänderna ibland. Hujeda mig! Dessutom luktar den parfymerad alkohol (!!) så det går inte att andas när du applicerar vattned med en pad på ansiktet, så illa är det. Men rengör gör den och det visar även paden men det jag tycker är skumt är att när jag precis har kommit utfrån duschen och skrubbat ansiktet för kung och fosterland så visar paden från ansiktsvattnet en brun nyans som om jag fortfarande har foundation i ansiktet, lite weird faktiskt. Hmm .. nej, definitivt ingen höjdare alls.



Betyg: 0,5/5
Pris: 400-500 kr styck
Inköpsställen: Åhlens/Kisck/NK m.fl.
Skulle jag kunna tänka mig ett återköp? Nej!!

Vi syns i vimlet!
Aida

Titta vilka jag träffade på igår kväll!

2009-11-02 @ 10:35:54


Aliette, Olga & Amir

Jättesöta alla 3!

Nivea Teint Delight

2009-11-02 @ 10:16:14

I den nyaste Elle som jag fick hemskickad fanns det ett prov på Niveas nya foundation Teint Delight.

Få naturlig lyster med vår gel-foundation som ger en fräsch, naturlig lyster. Med Oxy-mineraler och rent vatten.  Hudvänlig och dermatologiskt godkänd.

Great tänkte jag efter att ha läst beskrivningen men not so great tänkte jag när jag var klar. När jag började appliceringen med min foundationborste blev jag aningen ställd, har jag tagit rätt? Har kanske min foundationsborste legat i något i vått? Niveas Teint Delight är nämligen så light i konsistensen, SÅ HIMLA LIGHT att det känns som om du håller på att badda ansiktet med ansikstvatten, man får den där svalkande känslan. Så lätt är den. Fick stå och applicera i omgångar eftersom att jag vill ha något som täcker. Det gick sisådär, ska jag bedömma den som en foundation får den inte många poäng från mig men om vi tänker den som en färgad dagkräm är den fullkomligt underbar. Perfekt för er som inte har något speciellt att täcka utan bara vill jämna ut hudtonen, man får fin lyster och passar utmärkt till ett osminkat ansikte förövrigt. Alltså inget för personer som t.ex. jag som behöver täcka hyn ordentligt. Ett riktigt bra tips faktiskt, heja budget!

Resultat:


Betyg: 4/5 om jag som sagt tänker på den som en färgad dagkräm.
Pris: omkring 160 kr
Inköpsställen: Kicks/Lindex/Åhlens m.fl.
Skulle jag kunna tänka mig ett återköp? Nej tyvärr, den tillfredsställer inte mina behov men kan tänka mig att den skulle vara superbra för en hel del tjejer där ute!
Bild lånad härifrån

Vi syns i vimlet!
Aida