My pimped eyebrow

2010-03-24 @ 18:40:29

Passion for colour

Synd synd synd att det inte blev bättre bilder. Det är MYCKET mera intensitet, mycket mera blått längre ner under det rosa (som självklart inte gjorde sig bra på bild) glittret syns knappt och det är mer power över sminket. Det får vara som det är när det inte blev som det skulle.










Vi syns i vimlet!
Aida

Like like like a circus

2010-03-22 @ 13:28:44

Hej hej, ville bara snabbt skriva ned ett tips som jag har! Om man är som mig och jobbar väldigt mycket med jobbiga tider, som jag t.ex. som har jobbat från i torsdags 7-21 pass tills idag (imorgon är jag ledig, tack och lov!) så har man inte alltid den orken att kasta sig in i duschen och tvätta håret sent på kvällen eller tidigt på morgonen. Självklart finns det torrschampo men om man har oturen att den står tom och man inte har haft tid att införskaffa sig en ny, brukar jag använda vanligt vetemjöl. Tar lite i handen och fördelar jämt i min hårbotten och voilá, det fettiga intrycket är som bortblåst och håret ser fräschare ut!


mitt vetemjöl här hemma!

Vi syns i vimlet!
Aida

Gottgottigottgott

2010-03-21 @ 15:07:37

Nu har min Urban Decay Primer Potion gått i pension så jag tänkte att det var dags att pröva en high tech lighter från Make up store. Eftersom att fantastiska Linda Hallberg tipsar om den som en primer trodde jag att den passar alla men ack så fel jag måste ha uppfattat det. Troligtvis har Linda Hallberg normal/torra ögonlock vilket gör att ögonskuggan inte fäster bra, eller så bra som den egentligen kan och därför är en high tech lighter, som är krämig, en toppenprodukt för henne och för många andra. Men inte för de som sitter i samma båt som mig, vi som får oljiga ögonlock efter bara några timmar. High tech lighern är alltså ingen produkt för oss, ni hör ju hur det låter, att lägga en fet/krämig produkt på oljiga ögonlock, det håller inte. Därför tipsade den söta make up artisten på Make up store mig om en ögonprimer clear, från Make up store. 155 kr för 10 ml är värt att pröva speciellt då man i princip nästan aldrig blir besviken på Make up store.



Vi syns i vimlet!
Aida

Yeeeeeeeeeeeaj!

2010-03-20 @ 19:38:52

Idag har jag hämtat ut mitt paket, från Hannas bloggförsäljning!


wioooooooooooooooo wiiiiooo wiiiiiiiiiiioooooooooooo

Vi syns i vimlet!
Aida

Tack Emelie!

2010-03-20 @ 11:07:26

Som jag skrev i mitt förra inlägg så använder jag en gel som gör att man "tappar hud" man kan säga att den flagnar av, eller aa tänk er en orm som ska byta skinn. Ungefär så men peut en peut, detta leder till att jag varje dag måste skrubba ansiktet riktigt ordentligt innan jag sminkar mig, annars så ser jag ut som ett olöst pussel i ansiktet. För mitt ändamål är nästan alla skrubbar ute på marknaden alldeles för milda, jag behöver något grövre och därför har jag tills alldeles nyligen använt en skrubbhandske. Jag läste på Emelies blogg som jag by the way tycker är en av världens sötaste/vackraste tjejer, att hon prövat scrubbrondeller från Apoteket och tyckte att de var alldeles för grova. High five tänkte jag, precis vad jag behöver! Jag kunde inte ha mer rätt.

Apolivas scrubbrondeller har varit min morgonhjälte varje dag i 2 veckor och jag är supernöjd. Ena sidan är kornig och andra sidan är mjuk som en vanlig bomullspad, perfekt kombination då man kanske inte vill skrubba över hela ansiktet då kan man bara vända rondellen och använda den mjuka sidan för att rengöra ansiktet.



Betyg: 5/5
Pris: 24,5:-
Antal scrubrondeller: 30 st
Inköpsställen: Apotek
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Utan tvekan.

Vi syns i vimlet!
Aida

Isadora brought me back

2010-03-19 @ 19:39:29

För ett tag sedan fick jag ett litet prov på en foundation medskickad med en tidning och eftersom att de nästan aldrig är i min färg samt att jag inte vill byta ut mitt mineralsmink mot något brukar jag oftast ge bort eller slänga dem. Jag vet inte varför jag valde att behålla detta prov ett bra tag men nu är jag superglad över att jag gjorde det!

Nu på den senare tid eftersom att det har varit så kallt har min hud varit torrare än torrast. Just nu använder jag även en gel som torkar ut huden oerhört och ökar cellförnyelsen. Tanken är att min hud ska "falla av" så fort som möjligt eftersom att mitt ansikte och dekolltage har en massa djupa ärr som har vart med mig i över 7 år. Efter två timmar utomhus med mitt mineralpudersmink så kan man, om man närmar sig mitt ansikte se att det verkar som om det ska spricka. Ungefär såhär:



Jag försökte googla fram en bild på sprucken is, som när det klirrar och sprickan sprider sig över hela isområdet? Ungefär så! Hoppas att ni får en liten uppfattning med hjälp av min vackra paint-bild, hahahaha. Så har det varit över hela mitt ansikte. Men så helt plötsligt fick jag för mig att testa provet som jag fick hemskickat and it said heidi ho and I fell in love! Det underliga var att provet var precis i min färg och det var så drygt att jag kunde använda det i några omgångar. Isadora, ni landade HÖGT ÖVER mina förväntningar!!



Isadora Active moist make-up med solskyddfaktor 30 är en enastående flytande foundation som är DEN BÄSTA i sin kategori. Med konkurrenter som Chanel, Dior, YSL och allt vad jag har prövat slår denna de med hästlängder. Inte bara funktionsmässigt utan även prismässigt!! Den sitter bra SUPERLÄNGE, 16 h kanske är att ta i men en hel dag utan påfyllning är det bästa som jag någonsin varit med om. Kan inte hylla den tillräckligt. Det bästa med denna foundation är att man kan bygga upp olika graders täckning utan att det ser "för mycket" ut, helt fantastiskt. Den återfuktar verkligen och ger en fin och jämn färg, allt vad man vill ha av en flytande foundation. För min kombinationshy, fungerar denna något fantastiskt. Köp köp köp köp!!! Fast be gärna om ett prov först också =) Tack Isadora för att ni räddade mig denna vinter!

OBS! Jag fixerar denna med min mineral veil från I.D, självklart påverkas resultatet lite granna också beroende på vilket puder man väljer att fixera sin foundation med!

Betyg: +5/5
Pris: omkring 149 kr
Inköpsställen: H&M, Kicks, Åhléns m.fl.
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Absolut, helt klart, jajamensan!!

Vi syns i vimlet!
Aida

7 sanningar om mig

2010-03-19 @ 13:58:30

Nämen, titta jag har blivit nominerad som en kreativ bloggare av vår kära crazynails! Min första någonsin =)

Denna Blogaward funkar så här:
A: Kopiera Awarden .
B: Länka till personen som gett dig awarden
C: Berätta 7 intresanta fakta om dig själv
D: Välj 7 andra bloggar som du vill ge Awarden till
E: Länka till deras Bloggar
F: Lägg en kommentar i deras blogg att du gett de denna award.


1) Jag tror STENHÅRT på karma, därför oroar jag mig i princip aldrig. Har en väldigt lugn inställning till allt.

2) Trots att rutiner och planering är nästan bl.a. det viktigaste i mitt liv så är jag nog också en av de mest impulsiva människor som finns. You wanna do it? Let's do it!

3) Jag skäms aldrig/tycker nästan aldrig någonting är pinsamt, som jag har klantat mig genom mitt liv och både sagt och gjort vad som uppfattas som pinsamt har jag själv aldrig haft något problem med det. Jag sjunger gärna högt i stan, berättar gärna för kassörskan hur himla söt hon är idag, frågar främlingar vart de har köpt sina strumpbyxor, frågar gärna den som sitter bredvid mig i bussen om boken som han/hon läser är bra då jag är en bokgalen människa. När jag var 10 år läste jag 700-sidors böcker

4) Jag lider av prestationsångest och är perfektionist men i den mån att ingen någonsin skulle märka det, allt jag gör måste vara 100% fulländat annars gör jag om det. Som en dag i skolan då vi skulle skriva en liten uppsats på en A4 och jag hade endast en bläckpenna till hands. När jag väl skrivit klart till näst sista raden råkar jag skriva ETT ORD fult, då var det bara att hämta ett nytt ark papper och börja om igen, jag tål det inte! Vissa dagar kan jag sminka om basen 4 gånger eftersom att det inte blir så bra som det bara kan. Löjligt men sant!

5) Jag är en person som skrattar och älskar att ha det roligt. Då älskar jag personer som är i princip likadana. Skratta och ha skoj (självklart inte på andras bekonstnad) lev ett lyckligt liv. Det är så himla underbart. Bittra stunder varar numera inte längre än 5 minuter i mitt liv. Vi har ett för kort liv för att bekymra oss, det löser sig alltid. Hakuna Matata.

6) Jag är envisare än 10 åsnor tillsammans.                                                       

7)
Jag kan först AVSKY en ny låt på radio/ ny TV-serie sedan blir jag besatt av den 600 år efter alla andra, haha!

Eftersom att jag sett att nästan varenda blogg jag läser blivit nominerad är det svårt för mig att komma på någon som inte blivit det, därför nominerar jag alla som inte har hunnit bli det hittils. Bring it!

Vi syns i vimlet!
Aida

@ Bellme

2010-03-16 @ 14:10:17

Idag är erbjudandet på Bellme L'Oreal Sensi Balance Schampo för 79 kr, är det någon/några av er som har testat denna och hur har ni upplevt den?



Vi syns i vimlet!
Aida

Favoritecombo!

2010-03-16 @ 00:03:04

Min favoritkombo på naglarna just nu är Isadoras Perfect nail polish nr 52 Anemone och Make up stores Sophie.



Result:




Det ser mycket glammigare ut i verkligheten och jag ångrar verkligen att jag inte köpte en massa Sophies från Make up store när de väl fanns, det passar supersnyggt på vartenda nagellack!

Vi syns i vimlet!
Aida

It's a boy!

2010-03-10 @ 12:23:43

vart håller jag hus? Säg hej till vår nya familjemedlem, Hector! Jag återkommer när denna lilla filur blivit rumsren!

Varför jag aldrig köper något från Maybelline ..

2010-03-03 @ 02:02:12

Hittade tyvärr inte den engelska versionen men man behöver vara språkkunnig för att förstå att de menar att man helt och hållet kan strunta i lösögonfransarna med deras nya mascara ..



I rest my case ..

Vi syns i vimlet!
Aida

Proffs torrschampo

2010-03-02 @ 13:15:39

Som jag lovade i mitt inlägg tillägnat fett hår, har jag nu skrivit en recension om ett torrschampo från Proffs.

Ett torrschampo är ett puder som du gnuggar in i din hårbotten för att absorbera fettet. Detta resulterar att ditt hår kommer att bli väldigt matt eftersom att det är oljorna som gör att håret "skiner/lyser". Om man använder för mycket av det så kommer det nästan se ut som om man har damm i håret så spraya/häller på på försiktigt och gnugga ordentligt innan du sprayar/håller på igen. För brunetter kan torrschampon vara trixiga eftersom att pudret är vitt och i mörkt hår kan hårbotten komma att se grå ut, gnugga gnugga!

Proffs torrschampo har fått mycket lovord från en del storbloggare och nu är det min tur att skriva vad jag tycker.
Detta torrschampo från Proffs luktar väldigt mycket, många beskriver det som en pink-bubblegum-smell men jag tycker inte den beskrivningen sätter pricken över i:et. Doften är något i den stilen men inte lika ljuvlig, den är stark och man måste do it the old style genom att hålla andan medan man sprayar och sedan lämna badrummet för en stund. Jag tycker att den absorberar fettet på ett sätt att det liksom blir klumpar i hårbotten, nu menar jag inte köttbullestora utan små små korn, nästan mjällaktiga, som verkligen syns i mitt mörka hår, hur mycket jag än gnuggar. Vid ögonblicket ser det någorlunda bättre ut men efter bara några få timmar så verkar effekten avta. Jag tycker även att sprayen tar slut väldigt snabbt vilket kompenserar det låga priset och gör det totalt ovärt att köpa det igen. Förpackningen är söt och är lagom stor att tas med i handväskan men what's the point när den inte ger det resultat man vill ha?

Betyg: 1/5
Pris: omkring 39 kr
Inköpsställen: H&M, Kicks, Åhléns m.fl.
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Nej tack!

Vi syns i vimlet!
Aida