Hej där, följa med mig hem?

2010-09-15 @ 23:04:31

Jag är upp över öronen nyfiken på Isadoras nya mascara WigWham. Jag besökte Sublimts blogg och fann denna nyhet väntandes på mig där. Jag är absolut inte lättpåverkad av mascarareklam och liknande men denna video har satt igång mitt köpsug. I want it and I would like to have it now please!
Kolla in videon! Självklart förstår jag att resultatet är lite överarbetat men jag tror verkligen på att man kan uppnå en god effekt. Jag ska försöka få tag på den så fort jag har tid att mig en vända in till stan och givetvis återkommer jag med resultatet.

Vi syns i vimlet!
Aida

tävling @ Maria

2010-09-12 @ 13:05:04

kolla in hos Maria, länk!

When everything seems to be broken ..

2010-09-11 @ 02:57:19

Jag har sminkat mig väldigt ofta nu på sistonde men jag vet inte varför det blir alldeles värdelösa bilder ..

Får önska mig en ordentlig kamera av tomten!
Vi syns i vimlet!
Aida

Ett litet guldkorn ..

2010-09-03 @ 19:27:34

För några veckor sedan tog jag mig en tur in till The Body Shop för att påfylla duschproduktsförrådet. Väl inne i butiken kunde jag inte undgå att lägga märke till hur ett fantastiskt rouge ur baked to last-kollektionen höll på att flirta med mig från andra sidan butiken.
Well, hello gorgoues!
Säg hej till mitt nya rouge, nr 02 Coral som inte lät mig lämna butiken utan att ligga i min shoppingpåse.
Jag har ett himla bra tag tills använt en ögonskugga som rouge, nämligens Make up store's microshadow Diana. Den har varit min "reserv" ett bra tag nu men nu kan jag äntligen släppa den.
Denna rouge har ett jättevackert skimmer med lagom pigment för att vara ett rouge, den är lätt att bygga på och få mer intensivitet, steg för steg utan att det blir för mycket på en gång.
Jag har aldrig innan använt någon av The Body Shop's kosmetika men det kommer nog bli ändring på detta framöver om alla deras produkter kan tillfredsställa lika väl som denna. Den sitter på hela dagen och jag kan inte vara mer nöjd. Den är vacker, praktiskt och prisvärd. Tummen upp!
Betyg: 5/5
Pris: 175 kr men som medlem får du 20% rabatt
Inköpsställen: The Body Shop
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Det kommer jag säkerligen att göra!
Vi syns i vimlet!
Aida*