Demons & Angels hydrating face gel

2009-10-31 @ 12:30:09

Nu har det drygt gått en månad sedan jag började med min nya ansiktsckräm från CCS's och nu tänkte jag ge er en liten recension. De säger att de ska gå ungefär 30 dagar innan man kan se/märka av en skillnad på hyn från nya produkter, eftersom att de kontinuerligt ska hinna verka och motverka.

Jag valde att ge mig på denna kräm för att den bara återfuktar och stärker hyn, den ska inte förfina och släta ut huden likt en antirynkkräm utan som sagt bara tillföra massa fukt. Nu när lite mer än 30 dagar passerat kan jag inte säga svart på vitt att jag har fått uppleva en wow-förändring, utan vad jag har märkt av är att huden har fått lite mer lyster och med det menar jag inte bara på ytan och att huden mår bra. Jag har en fet/kombinationshy
men jag kan tänka mig att denna kommer att gå hem för de allra flesta hudtyper.

Jag gillar den, främst för dess doft, denna kräm är inte lik alla andra ansiktskrämer som går i fräscha och söta dofter utan denna doftar neutralt på väg till lite manligt sött, ja låt oss säga en unisexdoft. Kalla mig konstig men jag är en sådan tjej som älskar att dofta pojkvän, att i vissa stunder känna en doft på exempelvis min halsduk som luktar som den jag älskar mest i hela världen. Det tycker jag är underbart, därför så får denna kräm topp-poäng av mig i doftkategorin. För det andra tycker jag att krämen är väldigt dryg, du behöver bara en liten klick till hela ansiktet, pluspoäng! Den innehåller trollhassel som hjälper huden att bekämpa orenheter och vitamin E och inte nog med det, den innehåller INTE mineraloljor och parabener mer pluspoäng!

På tal om mineraloljor och parabener tänkte jag berätta lite om dessa ämnen som förekommer allt mer och mer ute på marknaden, se upp för dessa säger jag bara. Detta är viktigt att veta så jag berättar lite kort!

Mineralolja - En vanlig ingrediens i hudvårdsprodukter är mineralolja som är en billig råvara - andra namn är petroleum, vaselin och paraffin. Det är en restprodukt från oljeindustrin. Mineraloljan blockerar mellan 40 och 60 % av hudens porer, vilket försämrar hudens naturliga återfettning. Det lömska med mineralolja är att det känns bra för stunden. Andra användningsområden för mineralolja är till bilmotorer och som symaskinsolja.

Parabener - Hormonförstörande eller cancerframkallande kemiska konserveringsmedel, som är billiga att använda och som har lång hållbarhet, ca. 5-7 års hylltid. Forskning har visat att de kan härma östogen, penetrera huden och gå in i blodet & det har hittats i brösttumörer.
Namn:
- butylparaben
- isobutylparaben
- propylparaben
- isopropylparaben
- methylparaben
- ethylparaben
- andra -parabener
- phenoxyethanol

Betyg: 5/5 underbar för oss som ännu inte behöver antirynkkrämer, inga skadliga ämnen i krämen.
Pris: 69 kr
Inköpsställen: Apoteket
Skulle jag kunna tänka mig ett återköp? Jajamen!


Vi syns i vimlet!
Aida

Nämen ..

2009-10-31 @ 10:35:34

titta vad som slant ned i min brevlåda igår .. wiiie! Ska ge ögongelen till mami då jag tycker att man inte ska börja med rynkreduceringsprodukter förrän man börjar se symptomen, oftast runt 30!

Romeo & Juliette

2009-10-30 @ 11:48:01

kör vi på en dramatisk look känner jag och dagens drama för mig ser ut såhär!

Tropical forest

2009-10-26 @ 17:54:40

Ja tack!

2009-10-26 @ 15:22:34

Har aldrig provat det själv men har h ört väldigt gott om det, Lily Lolo mineralsmink! Betydligt billigare än I.D, värt att pröva om man har chans att smita in i butiken Pashion cosmetics som finns i Kista och Vimmelby och testa fram sin färg. Hade jag gjort om jag bott i 08! Dock har jag mina älskade I.D produkter och kosta vad det vill så länge det bevarar min hy väl långsiktigt! Idag är det tummen upp för Bellme!Jag haaaar deeeeeen!

2009-10-20 @ 21:57:18

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, den är min. Äntligen min, åh kära någon vad jag har väntat länge på denna godsak, hujeda mig. Nu är du äntligen min! Kan inte vänta tills imorgon bitti då jag ska få pröva dig! Kan inte timmarna bara flyga iväg tills imorgon kl 5 .. Urban Decay Primer Potion - som jag har väntat på dig!

Ikväll blir det premiär för ...

2009-10-19 @ 12:29:54ta daaaa!!

Pinky Princess

2009-10-17 @ 19:39:02

Nu har jag bara släppt ut håret och inte riktigt plattat ordentligt nedtill men uppe vid rötterna är det ett väldigt lyft för hår som vanligtvis ligger platt!fixelifix
Kameran är inte så bra just nu i detta vintermörka hem, vet inte om det är inställningarna eller själva kameran men lovar att fixa detta asap! Måste rusha, vi ska se upp!

Vi syns i vimlet!
Aida

Wow

2009-10-17 @ 18:05:30

Sitter här med en massa volym i håret som jag inte vet vad jag ska göra med, haha. Känner mig som ett troll. Ja ja, bild får ni se när jag är klar med allt, tänkte på en sak precis nu innan jag blev klar med mascaran, ett litet tips kan vi säga. En mascara ska inte användas i mer än 2-3 månader, som jag har skrivit i ett av mina inlägg, men ibland händer de att de torkar ut tidigare än så. Oftast beror detta på att vi tjejer har en tendens till att pumpa mascaraborsten i tuben för att få mer mascara på den, förstår ni hur jag menar med pumpar, alltså trycker in och ut den snabbt i behållern, vilket ger konsekvensen att vi pumpar in luft. Luften torkar ju självklart mascaran och den får gå i pension snabbare än väntat. Men jag har en lösning, något jag brukar göra är att ta en halvtesked kokhett vatten och hälla i behållaren! Pumpar 2-3 gånger och låter det sitta i över dagen/natten, på morgonen är den som ny igen. Nu gör jag inte detta på någons rekommendationer men jag är trött på att behöva slänga en hel del mascaror innan jag har använt de fullt ut, för oavsett om vi har betalat 49 kr eller 249 kr för en mascara så är det pengar vi har tjänat ihop, inte fått gratis. Därför tycker jag det är viktigt att man tar allt man har betalat för, inte att man tar det så långt att man skär sönder behållaren och skrapar ut allt in i det sista men också att man inte tar för givet pengarna man lägger på sminket. Hoppas detta tips gynnar er och att ni känner att ni har lärt er något nytt. Nu ska jag återvända till badrummet! Hörs senare.

Vi syns i vimlet!
Aida

Jaaaaaa!!

2009-10-17 @ 14:43:00

Äntligen har jag den! Wihoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!
Björn Axén/OBH Nordicas Volumaster! Nu ska kolla på DVD'n som medföljer och sen ska jag sätta igång och självklart ska jag visa er resultatet, önska mig lycka till!!

Dagens make

2009-10-14 @ 15:39:17

.. i farten, har superbråttom! Bilderna är tagna i det ögonblock då jag ännu inte har hunnit finslipa. Så ni får ha överseende med alla detaljer.

I dagsljus
Med blixt
Jag vet inte varför denna make inte ville bli bra på bild men den är intesivare i dagsljuset, till det kör jag med röda läppar. Nu måste jag springa, vi höööööööööööööööööööörs...

Lite nytt i förrådet ..

2009-10-14 @ 12:17:51

Åh, nu har jag jobbat så mycket att min hjärna verkar vara förvirrad, visste knappt vart jag var när jag vaknade imorse. Kommer inte ens ihåg hur jag kom hem från jobbet. Mycket det kan bli ibland, jag pendlar bland 3 olika jobb som ligger på 3 helst spridda platser och om man ska jobba 6 timmar/dag på varje ställe blir det lite mycket efter några dagar i sträck. Men nu känner jag mig bättre, hursomhelst hann jag springa in 6 minuter på Allum igår innan min nästa buss skulle komma. Han med Make up store (självklart) tack och lov för jag upptäckte ett erbjudande jag inte skulle kunna tacka nej till. Ett erbjudande som gällde ungefär 6 olika färger Microshadows, ta två för 100 riksdaler! De ligger annars på 135 kr/styck. Alla göteborgare som vill ha kvaliteskuggor till underbart pris åk till Allum NUUUU!!. Köpte med mig hem 2 skuggor från MUS och en från H&M. Då min kamera ligger på laddning visar jag er bilderna som ligger på deras hemsidor.

Från Make up store
Microshadow (MS) BoardingNu gör inte denna bild skuggan rättvisa, denna blå färg är en liten dämpad blå nyans med glitter (som alla MS har). Tänkte köra denna ögonskugga i dagens make idag och då får ni se!

MS Nectar

Till skillnad från de flesta MS har denna guldigt glitter istället för silvrigt vilket gör den till ett underbar rouge! En mjuk färg med guld kan ju inte bli bättre, vem har sagt att man inte kan använda en ögonskugga till rouge? Det tänker jag göra i alla fall!

Från H&M, 39 kr

Denna skugga förvånade mig faktiskt, billiga skuggor brukar oftast inte få till riktig svart. Utan det blir mest en sämre variant av mörkmörkgrått men denna ljuvliga och stora skugga ger en jättefin mild svart som man kan leka med och få fram jättesvart om man vill, plus att den har glitterkorn precis som MUS skuggor. Kan ni tänka er? H&M tåls att jämföras med MUS, helt otroligt. Lätt att jag kommer gå över från Make up store till H&M om de fortsätter att hålla detta måttet, blir dessutom nästan 100 kr billigare! Nu menar jag deras Microshadows för ingenting slår MUS Eyedusts, än så länge.

Näe, jag kör på en make innehållande alla dessa skuggor idag så får ni se resultatet senare.
Ciao bellas!

Vi syns i vimlet!
Aida

Nu behöver vi inte vänta på julkolan längre!

2009-10-11 @ 20:52:40

Vad tänker ni på om jag säger: 300 ml, underbar koladoft, dryg, ger underbart "lätt hår" och volym?
Fudge Body Builder Shampoo så klart! Detta är ett underbart schampoo som gör mycket för håret. Jag är själv
van vid vanliga gliss och fruktisschampon för 15 kr på Ö&B men nu snackar vi skills. Tommy Guns och Fudge är det inte mycket skillnad på enligt mig förutom doften och dessa är mina tillfredsställare i duschen (det kan lätt misstolkas men snälla låt bli). Jag som inte tycker att det är en höjdare att spendera mer än 10 minuter i duschen, spenderar numera 20! Jag schamponerar håret alltid 2 gånger och andra gången låter jag det sitta i lite längre, några minuter extra. Då passar jag på tvätta kroppen medan schampoodoften berusar mig .. Mmm ..


Betyg: 5/5
Pris: Omkring 159 kr
Inköpsställen: Etablerade frisörsalonger t.ex Panasche, bellbox.se/lyko.se m.m
Köpa igen?: Ja!

Sminka kändisar, ja tack!

2009-10-10 @ 02:01:50

Hur månger gånger har man inte suttit framför TV:n och förbannat kändisens stylist/makeup-arstist och tänkt: näe, hade jag fått göra det själv hade hon blivit hundra gånger snyggare!
Vet ni vad? Nu har vi chansen! Det finns en sida vid namn coolaspel.se som har ett tjejspel som heter sminka kändisar(länk). Hur coolt är inte det, jag har själv gett mig på Penelope Cruz, Taylor Swift och Shakira. Ge mig gärna ett utlåtande om mina makeovers!

Penelope Cruz är bland en av de alla vackraste kändisarna om du frågar mig men det här med uppsatt hår är inte riktigt hennes grej tycker lilla  jag. Uppsatt och bleka läppar fick jag till start men det går inte hem hos mig.

efter, that's more like it. Gaah, vilket utseende!


Taylor Swift, jag vet inte riktigt. Tycker denna look påminner mig på tok för mycket om Nicole Kidman. Nicole Kidman är den finaste ljusa människan jag vet, hon har så himla fina drag och är verkligen en lady. Men Taylor är för ung för ett sådant utseende, hon kan vänta med denna look, hon borde passa på att verkligen blända, för vacker är hon. Detta är hennes före look.

efter, lite Megan Fox men ändå ungdomligt foxigt. Fast vem säger nej till Megan? Såhär vill jag se Taylor ett tag!


Shakira är verkligen en stjärna och visst rör hon sig som en också, men det är för mycket mörkt kring hennes utseende. Alltså när du tittar på henne får du ett tungt/mörkt intryck medan hon utstrålar det motsatta. Detta var min bas som jag fick jobba med.

Hallonröda läppar och ljusare nyanser i håret ger mig mer av den Shakira jag upplever, mumma!


Hur ser era make-overs ut? Dela gärna med er.

Vi syns i vimlet!
Aida

Lite hjälp på vägen som jag aldrig fick

2009-10-08 @ 14:23:52

Jag har, sen en låååååång tid tillbaka, väldiga problem med min hy. Ända sedan 11-års åldern har mitt ansikte varit en stor finnfabrik, stora finnar som satt sig på alla möjliga slags nerver och gjorde att jag fick väldigt ont varenda gång jag gjorde en grimas. Jag klämde. Men liten och pressad över idealen som levde i skolumgängeskretsen lämnade mig ingen chans att tänka igenom beslutet. Så jag klämde. Fan, har jag sagt varenda dag sedan dess. Fan fan fan. För att klämmande resulterade i sårskorpor över hela mitt ansikte och därför består mitt ansikte utav flera hundratals (nja, men det känns så iaf, inte så långt ifrån) ärr. Ärr som har följt med mig under nästan mitt halva liv. Förgäves har jag försökt använda alla möjliga slags olika produkter, inte bara för att täcka ärren utan även för att bekämpa alla finnar. Nu efter mer än 9 år finns det en hudläkare som har gett mig en receptbelagt antibiotikagel som är aktiv mot alla bakterier som orsakar finnar och pormaskar, som grädden på moset gör den hyn mindre fet över lag. Den har varit min räddning och jag har använt den i ungefär 3 månader, jag gick utan den i en vecka och det märktes av hela min omgivning, kommentarer som: Herre jisses Aida, du som börjat få så himla fin hy, vad har hänt?

Så märkbar var den, så alla ni som lider av samma problem som jag, uppsök en läkare och föreslå Duac gel 1%.

Nu till vad du kan göra som ingen läkare kan ordinera dig är att använda dig av hudprodukter som är skonsamma mot din hy, nämligen I.D Bare minerals. Hur klyshigt det än låter så har den förändrat min hy, själva hyn och alltså inte allt det där med finnar etc. Min hy kan numera "andas" och hur ofta har du använt en foundations som sitter kvar även efter att du torkat bort svettet med papper? Den är så täckande att den täcker min djupa ärr, som inget innan lyckats om jag inte hade velat ha en lermask till ansikte. Det är puder som smälter in i huden och blir en underbar foundation. I'm in love, har använt ID i mer än ett halvår och byter inte ut det mot någonting i VÄRLDEN. Hade jag fått vara en av de som fått använda produkten för att sedan recensera den framför tv:n hade jag blivit en av de alla amerikanska kvinnor vi skrattar åt, som tror att vi inte fattar att de fejkar.

I.D Bare minerals, has changed my life. My skin can actually breathe and it feels much better. Even the nights I fall asleep wearing it I don't have to worry the next day.

Precis det hade jag sagt. Jag har spenderat så himla mycket pengar på så onödiga märken som ska revolutionera min hy och äntligen har jag hittat "det" som har gett mig, min mamma och alla i min omgivning bättre hy (jag är en rätt bra övertalare) och det är ingen som kan hitta något negativit. 100 % mineraler, det säger sig självt.
Ge er ut nu på stan och hitta någon Kicks eller liknande och be de hjälpa dig hitta just din nyans. Det är lite mer att göra än att bara kleta på foundations, det är 3 borstar men resultatet är otroligt och när man väl lärt sig handskas med produkterna går det som en dans. Kom igen nu tjejer och killar, gör mig inte besvikna.

Go Bare minerals!

Vi syns i vimlet!
Aida

Herre jisses!

2009-10-07 @ 11:25:58

Näe, det omöjliga hände. Min relativt nya dator krashade strax efter mitt förra inlägg. Helt otroligt! Men lyckades äntligen (efter konstant tjat på Onoff) få med mig en lånedator hem. Vet inte ens ifall man ska kunna kalla det för en dator? Den går så himla seeeegt, mina fyra rader har tagit mig cirka 5 minuter att skriva, den liksom hakar upp sig efter vartenda ord man typar och "tänker". Liksom, vad tänker du på lådan? Gaah, hursomhelst skall jag vara glad att jag äntligen har tillgång till internet. Nu ska jag gottgöra med lite nya kategorier på bloggen, vill helst inte att detta ska bli en modeblogg, modebloggar i all ära, men det finns så många bra så jag behöver inte utöka den kategorin! Okej, hoppas ni hittar tillbaka hit efter några dagars uppehåll!

Vi syns i vimlet!
Aida*

Jobbijobb

2009-10-01 @ 13:56:26

Hej kära läsare, uppdaterar från min iPhone på jobbet.
Börjde 7 och slutar inte förrän 23 ikväll så idag blir det inget som händer här på bloggen.
Kika in imorgon vetja så ska jag gottgöra er med en jättefin sminkning och lite recensioner.

Passa på att berätta vad ni vill se mer utav här på bloggen ..
Vill ni ha mer om kändisar, kanske lite frisyrer, vissa speciella produktsrecensioner, hiss eller diss (vi hittar på ett eget uttryck senare), videoblogg eller liknande. Kom gärna med tips!

Kramar!


Vi syns i vimlet!
Aida