Kicks.se

2010-10-25 @ 10:49:54

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ..


Här är det flera skönhetsjunkies inklusive jag som har stannat uppe hela natten för att inte missa MAC-kollektionen Venomous Villains .. och vad händer? Jo, sidan får sig ett spratt och meddelar att "ett fel inträffade".
Jag och flera andra hade inom loppet av MAX 5 minuter valt det vi skulle ha och skrivit in våra uppgifter och när vi skulle bekräfta köpet så blir allt bara blankt, en tom jäkla sida. Gaaaaaaaaah. Och nu kan man inte ens komma in på kicks.se
Jag är grymt besviken, finns inte ord ... Fy fan.

Baby I can break you down

2010-10-24 @ 00:31:45

Det är så himla dött här på bloggen med anledning av att jag inte längre har tillgång till någon kamera. Det är supertråkigt att skriva inlägg utan egna bilder. Jag kan inte ta några "dagens sminkningar", visa er mina nya inköp o.s.v. Jag vet inte vad jag ska kunna hitta på istället, vi får se vad jag hittar på, vill ju inte hålla på och låna allas bilder hela tiden.  Det är inte lika roligt.


Nu över till något roligare! Kicks har gått ut på deras blogg att en del av Venomous Villains-kollektion från MAC anländer till webbshopen på måndag. Jag kommer sitta spikad framför datorn från Söndag kl23:59 tills jag får tag på det jag vill ha, man har ju ingen som helst chans annars! Jag var i Göteborg och gick förbi MAC-disken och som vanligt släpper de kollektionerna när de vill, dvs. tidigare än utsatt datum. Så när man väl står där utanför Åhléns kl 10 och väntar på att få komma in så får man reda på att kollektionen redan sålt slut med undantag för ett rouge (?) Det ogillar vi. Nasty.
Hursomhelst, jag har skrivit en liten lista över things I desire even though I do not have the cash


Lipglasses:
Hot House
Wrong Spell
Wicked Ways
Ögonskugga:
De-Vil
Nagellack:
Bad Fairy
Mean & Green

Nu när jag researchet lite ang MAC's lack så kan man se att Mean & Green samt Formidable är nästintill identiska med Orly's Space Cadet & Galaxy Girl. Hur typiskt som helst att de också ska vara slutsålda på transdesign.com. Tragiskt med MAC's lack kostar dubbelt så mycket som Orly's . Dock orkar jag inte vänta på den refillen så jag får väl hosta upp pengarna på MAC's kollektion och glädja mig över jag kan B2M:a dem senare istället!
Jag bjuder på en gammal sminkning från förra året =)

Vi syns i vimlet!

Aida