Depends ögonfransböjare med värme

2009-12-30 @ 18:56:26

Jag har länge varit ute efter en ögonfransböjare med värme, eftersom att de sliter mindre på ögonfransarna än vanliga ögonfransböjare utan värme, men har aldrig riktigt gått på stan med haft i åtanke att köpa en. Häromdagen när jag var på Kicks och kollade in lösögonfransar så såg jag plötsligt denna manick hänga precis under. 80 kr verkade inte så farligt då jag vet att det finns mycket dyrare och sådan drastisk skillnad kan det väl ändå inte vara mellan de, trodde jag.

Väl hemma efter batteriköp var jag tvungen att pröva med direkten (jag har inte fått förmågan att kunna hålla mig). Det första som slog mig var hur himla plastig den var, ungefär som sådana godisar man kan köpa på bl.a. BR för barn, sådana PEZ-manicker (se längre ned). Det var supersvårt att slå om knappen från Off till On, det gjorde verkligen ont i mina fingertoppar så jag fick be min sambo om hjälp, likadant var det med att öppna lockskyddet till batterierna. Supersvårt, och jag är inte den som ger upp i första taget men det var bara för mig att ge upp efter en stund. Numera använder jag mig utav min pincett och skjuter upp knappen från Off till On och tvärtom.

Tillväga gång:
Du slår om knappen från Off till On


och så väntar du på att den röda gummiremsan byter färg från rött till vitt, då är den klar att användas!


Du sätter remsan mot innerst mot din ögonfranslinje och trycker upp behållaren och håller kvar i några sekunder enligt själva Depends beskrivning. Depend kan ju å andra sidan slänga sig i väggen för att göra detta EN gång i NÅGRA sekunder (antar att de menar ungefär 4 sek) ger inget resultat. Du måste hålla på några gånger, om och om igen och resultatet är inte långvarigt. Den klarar inte en arbetsdag från 7-14. Nej, fy skam för denna ögonfransböjare. Här har ni resultatet


Dependfransar                                              Mina naturliga fransar
Do you see any magic? 'Cause I don't.







Betyg:
0/5
Pris: 80 kr
Inköpsställen: Åhlens, Kicks, Lindex m.fl.
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Aldrig någonsin.

Vi syns i vimlet!
Aida

 

Åh, jag älskar sådana här fynd!

2009-12-30 @ 09:52:22

Ja, jag kan kanske döpa om min blogg till fynd-älskaren! Jag älskar att kunna köpa det jag vill till ett bättre pris, för företagen tjänar ju stora summor och de skulle inte gå back ifall du kunde sänka sina priser lite oftare, visst? Hursomhelst vandrade jag runt på MUS i Åhlens och kollade in lite nagellack nu när mina naglar börjar reparera sig tack vare mirakelkuren! Hittade flertals favoriter men tänkte att jag lika gärna kan vänta till nästa klubbkväll då jag har 20% rabatt på hela sortimentet! I alla fall så la jag märke till deras fyndhörna och blev superkär i min nya eyedust som kommer att pryda min framtida sminkhylla (har inte hittat den perfekta ännu så allt ligger i påsar nu efter flytten) Den heter Glory och är en sådan där eyedust du kan kombinera så mycket med!



Här har ni en liten swatch, jag har Urban Decays Primer Potion som underlag.


Tänk er denna i ögonvrån och under ögonbrynen med rosa, blå eller grön ögonskugga, yummie! Denna kommer nog att dyka upp i flera dagen sminkningar! Can't wait! Dessutom blev den min för 67,50 kr! Vilket kap, bege er nu genast till Åhléns city's MUS i Göteborg och köp! Det fanns några kvar, ni kommer inte att bli besvikna, I promise!


Vi syns i vimlet!
Aida


Miracle Nails Super Nagelstärkare

2009-12-29 @ 17:38:53

Jag är en sann nagelbitare, eller kanske ska säga, har varit. Sedan jag var ungefär 4 år gammal har jag bitit på mina naglar, det finns inga sluta-bita-på-naglar-medel som har fungerat på mig. Visst fick de mig att spy, må illa jämt och ständigt men inget fungerar som den gamla goda viljan. Jag slutade den dag jag bestämde mig för att jag ville ha fina kvinnliga händer som pryds av nylackade naglar var och varannan dag. Så jag la av, efter 15 års intensivt bitande så la jag av. Jag är riktigt stolt över mig själv även fast det är ett år sedan nu jag blev av med min dåliga vana. Tyvärr bidrog mitt nagelbitande att mina naglar inte fick växa som de skulle, mina naglar idag är väldigt små och jättesköra och då menar jag jättesköra. Mina naglar bryts så fort de blir lite långa och så är de gummimjuka, de liksom kan böjas bakåt och det gör JÄTTEONT. Ungefär såhär,

Hoppas ni förstår vad jag menar, annars gjorde jag ett tappert försök om jag får lov att säga det själv! Sådana här händelser sker mina naglar rätt ofta och kan resultera i att jag blir en tjurig Aida under hela dagen, dels för att det smärtar som bara den men mest för att det tar en sådan tid för mina naglar att växa sig långa, så jag är tillbaks på ruta ett.

Jag har prövat flera stärk-dina-naglar-produkter men som jag har skrivit innan är inte tålamod någonting som har förts vidare till mina gener. Jag vill oftast ha resultat nu med en gång, och dessa olika medel vill att jag ska applicera dem var tredje dag och grejer, det är alldeles för mycket begärt. Jag kommer aldrig ihåg sådant, aldrig. Så jag fann mig själv ett lack på Kicks som jag tror på, ni vet när det känns i magen att: yes, detta kommer att gå!
Om lacket:
Namn: Miracle Nails Super Nagelstärkare
Pris: 100 kr
Volym: 8 ml
Lovar: Resultat inom 2 veckor
Tillvägagångssätt: Applicera lacket på olackade naglar varje dag, den tredje dagen ska de gamla lagrena tas bort med en remover och ett nytt ska läggas. Detta ska upprepas i två veckor då det riktiga resultatet ska kännas. Efter 4-6 veckor räcker det med 2 appliceringar i veckan. Lacket kan då användas som underlack eller som vanligt glans på naglarna.

Mitt tycke:
Jag är inne på min tredje dag och ska ta bort mina gamla lager med en remover ikväll. Det har alltså gått två appliceringar och jag märker av ett resultat redan nu. Man kan liksom inte hoppa trampolin på mina naglar lika lätt längre, det är framsteg det, på två dagar! Det känns som om företaget har läst mina tankar och framställt vad jag vill ha. Genom att det ska appliceras varje dag kommer du lättare ihåg det och behöver inte tänka: var det igår eller iförrgår jag lackade? Det kanske låter löjligt när man läser detta men på lång sikt så tappar man kollen och lägger av till slut. Nu har det i alla fall gått två dagar och jag kommer att komma med en ordentlig recension om 2 veckor då vi får se hur det har gått! Wish my nails luck!

Vi syns i vimlet!
Aida

Fyndat på Kicks!

2009-12-29 @ 14:48:24


Se här vad jag fick med mig hem häromdagen, Kings & Queens deodorant! Aldrig i mitt liv har en deodorant luktat såååååå gott! Köpte en till mig och en till älsklingen, hmm. Antar att det är för båda när deras märke heter Kings & Queens? Haha, om de fungerar återstår att se men denna ljuvliga lemondoft är oslagbar, det vattnas i munnen på mig bara jag tänker på den! Dessutom är den fri från bl.a. mineraloljor och parabener. Har gått runt och sniffat på den i 2 dagar nu, muuumma! Fyndade dessa på Kicks, orginalpriset är 69 kr men det var 50% rabatt så det känns extra kul när man sparar pengar på sådant man tycker om, tummen upp! Får först vänta på att min nuvarande deodorant tar slut och sedan ger jag mig på denna goding. Även om jag hade haft världens bästa deodorant, hade jag köpt denna BARA för doften. Näe, nu får jag gå och sniffa lite till, haha





Vi syns i vimlet!
Aida

 

Pro Aida

2009-12-18 @ 16:16:16

alla läsare, jag har något riktigt bra på gång. Jag hoppas bara att de två jag kontaktat nappar på detta, då kommer ni söta vänner att inse att allt inte handlar om vilken mascara eller hur täckande foundation du har. Utan hur just DU låter din personlighet och gnista ta hand om ditt yttre. Håll tummarna för PROJECT AIDA är på gång!

Santa Clause by Mogi!

2009-12-17 @ 15:19:47

Jag är med och tävlar om en HP Mini designad av Tord Boontje här på Santa Clause by Mogi på hennes blogg!! KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED DU OCKSÅ!

Åh, vad jag skulle ha velat vinna en sådan här dator! Jag har velat ha en mini pc i typ forever men har aldrig riktigt kunnat pga av olika omständigheter men nu håller jag tummarna för kung och fosterland att jag blir en av de två lyckliga vinnarna. Den är ju inte bara liten och smidig så att man kan ta med den med sig överallt, den är supersnygg också, kolla bara designen *dregel*! Då hade jag kunnat utveckla bloggen genom att ta med den med mig på olika jobb jag gör och kunna posta inlägg precis DÅ, och på mina småresor. Har ju bara en stationär dator och det går ju liksom inte! Då hade bloggen njutit av mer bilder, fler recensioner på bättre tider under dagarna just vid de tillfällen man får sådant himla sug! Datorn kommer även att förgylla alla mina tågresor jag gör ned till Skåne till min sjuka farmor (ungefär varannan helg). Åh, kan komma på hur många anledningar som helst till att jag skulle kunna dra nytta av en sådan här läcker dator men jag känner att det räcker med att jag säga att jag vill vill vill vill vill vill vill vinna! Gaaah, mer dator till min älskade sminkblogg =)
 


All I want for christmas is a HP MINI from Mogi




edit
: min sambo hälsar: snälla Mogi, låt Aida vinna denna datorn så slipper jag sitta brevid henne och vänta på att hon ska läsa klart alla hennes favoritbloggar innan jag får ta över datorn.

Dinner dinner oh my dinner

2009-12-14 @ 20:13:10

I lördags kväll bar det av till en liten middag med ett rosa-tema, alldeles välpassande till mina nya produkter från Baby Doll-kollektionen så jag blev mer än glad. Jag vet inte HUR jag lyckades men jag glömde att använda mascara (?!) hur fasiken glömmer man mascaran? Nyckelprodukten liksom, gaah. Aaa, i alla fall, jag märkte det inte förrän seeeeent så det fick bli som det blev helt enkelt. Jag hoppas ni har överseende med mitt utseende, bilderna togs på en väldigt trött och sjuk Aida kl 3 på morgonen så sminket satt ju direkt inte som bäst just då. Ni får tänka er det lite mer finslipat och mindre glansigt =)








Vi syns i vimlet!
Aida

Nu så ..

2009-12-14 @ 13:22:51

ska ni äntligen få er recension! Lip care mix från Make up store!



Jag är den där tjejen med ungefär 4-5 läppglans/stift i varje jackficka/väska, så brist på fukt och vitaminer till min läppar är det inte direkt men däremot har min något lata sambo väldigt torra läppar så därför hade jag en riktigt bra anledning till att köpa hem denna söta produkt! Man måste lära sig argumentera för sina inköp, annars går det inte hem! Kan börja med att beskriva de olika delarna.

Den gröna delen är en väldigt mjuk peeling som vi använder ungefär varannan kväll, denna mjuka peeling avlägsnar döda hudceller som oftast dyker upp dessa kyliga tider. Jag hade nog föreställt mig något mer skrubbigt, men peelingen är samarbetsvillig och lagom dryg.

Den vita delen brukar vi använda varje kväll, den fungerar som en inpackning till läpparna och är hur härlig som helst att sova med. När man vaknar på morgonen känner man verkligen att det har gjorts en skillnad, läpparna är mjuka och du kan grimasiera värsta smilet precis när du vaknat utan att vara rädd för att läpparna ska få en torrhetsspricka (hoppas ni förstår vad jag menar). Den innehåller ricinolja som är mjukgörande och som binder fukt i läpparna, är även väldigt tålig mot vind och vatten! Fett löser fett så denna kraftiga kräm fungerar även utmärkt som rengöring, enligt makeupstore.se. Bra att ha i nödlägen när rengörningen precis tagit slut, men inget jag skulle använt den som då den förmodligen skulle tagit slut väldigt fort. Inpackningen är lagom dryg.

Den rosa delen är ett vårdande läppbalsam som innehåller E-vitamin och som hjälper till att bevara och bibehålla fukt, denna del anpassar sig mer till att användas på dagen och är lite drygare än de andra delarna.

Min samanfattning av denna produkt är att den är något extra att köpa då man har lite pengar över att spendera på vad man vill, ingen såndär DUDÖROMDUINTEKÖPERDENNA-varning. Jag gillar alla 3 delar och de fungerar superbra men om vi till exempel tar den rosa delen, den är mer för daglig användning och fungerar superfint och ger lite naturligt glans MEN den finns i en behållare där 2/3 av delarna lämpar sig mer för kväll/natt. Denna behållare är inte heller mini så den tar ju plats i väskan/fickan. Okej, vi kanske kan hantera storleken men vi måste även tänka på att ta med oss en liten pensel i hylsa eftersom att man absolut inte ska fingra i burken (ALDRIG!!) för alla bakterier. Tänk då när du sitter i spårvagnen/bussen och skruvar upp detta lock och så råkar personen bredvid dig hosta sjuk-aktigt, ja då är inte bara läppbalsamet förstört utan hela burken. Bara till att slänga den i papperskorgen. Ja, visst låter det långsökt men det är sant och det är sådant som händer hela tiden. Såhär kritisk är jag i alla mina köp, föreställer mig alla slags lägen. Om jag hade fått göra om denna produkt hade jag delat burken i 2 delar med vitt och grönt för endast hemmabruk och gett den rosa delen en egen liknande "lypsylhylsa" för att man ska kunna ta med sig denna ut på dagliga äventyr! Fast det är jag det! Så produkten i sig är jättego men det är resten som jag har problem med. Hoppas ni fick ett litet humm och känner er säkra på ifall ni ska köpa denna eller inte.

Betyg: 5/5 för hemmabruk och användning med jämna mellanrum för bästa effekt.
Pris: 175 kr
Inköpsställen: Make up Store
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Oui, men endast för hemmabruk som skrivet!
Bild lånad härifrån

Vi syns i vimlet!
Aida

I'm sick of sickness

2009-12-07 @ 12:57:58

Hej kära vänner! I fredags startade flytten igång och tur i oturen åker jag på en feber och frossa utan dess lika kombinerat med en förkylning och halsfluss. Det finns inget att göra utan att bara gilla läget och sätta igång, därav min frånvaro här på bloggen. Sitter just nu i en ekande iskall lägenhet med föööör många oupp-packade flyttkartonger och lämnar ett litet fördröjt inlägg. Jag ska se till att bli ordentligt frisk och så lovar jag er tjejer som ville att jag skulle recensera Make up stores Lipcare mix att ge er en ordentlig recension! Jag kompenserar min frånvaro med en dagens sminkning från i torsdags! Gillar ni den?






Förrådet får en uppdatering

2009-12-05 @ 12:42:32

Jag är lite sent ute med att visa vad jag köpte på klubbkvällen förra fredagen men äsch, bättre sent än aldrig! Jag är superglad över mina köp och kommer att vara glader ett bra tag framöver!











Är det några produkter ni har frågor eller vill att jag ska recensera just en viss produkt först så låt mig gärna veta vilken!

Vi syns i vimlet!
Aida

Den osminkade sanningen ..

2009-12-03 @ 23:54:59

Många som har velat se mig utan smink .. Här har ni den osminkade sanningen.

Aida jobb


Aida fest

Videoblogg

2009-12-01 @ 14:43:07

Vi välkomnar en ny kategori här på bloggen nämligen: videoblogg! Kul va? Nej, inte direkt. Denna video när jag tittar på i efterhand märker jag hur amatörig den egentligen är. Vissa ställen syns jag nästan inte, jag tappar bort mig och allt blir fel men det är lugnt. Kan ju inte bli världsmästare efter en tagning, right? Ljuset är väldigt illa i badrummet också men allt det ska bli bättre då vi flyttar senare i veckan. Då kommer allt att bli som jag vill :)
Hoppas ni tycker denna video är användbar och kom gärna med konstruktiv kritik, inte med "fan vad dålig", utan gärna mer "fan vad dålig, du borde använda en annan borste istället" typ så. Då blir jag glad!

Gaga oh-lá lá

2009-12-01 @ 14:08:41

Fulländad perfektion. Helt jävla formidabel. Stylist, mua, producent, regissör, korreograf, låtskrivare, sångcoach har skapat ett mästerverk, ett konstverk utan dess lika. Gåshud ända ut i fingertopparna.