Förhårdnadshyvel från Scholl

2010-01-07 @ 20:44:20

Nu är det ungefär en månad sedan vi flyttade till vår nya lägenhet och under dessa 30 dagar har min hälkräm för spruckna hälar inte varit min prio #1 och jag har fått ta mina konsekvenser: förhårdnader! När jag var inne på Kicks (låter som om jag är där varje dag) för att köpa mig en ny fil hittade jag denna förhårdnadshyvel från Scholl, perfekt koncept tyckte jag, att hyvla bort de rackarna och den fick följa med mig hem.

Namn: Förhårdnadshyvel från Scholl
Pris: Omkring 60 kr
Lovar: Att effektivt ta bort besvärliga och kraftiga förhårdnader                                                
Tillvägagångssätt: Placera hyveln plant mot och dra hyveln varsamt över förhårdnaderna för att avlägsna de i tunna lager. Skölj hyveln i varmt vatten efter användandet och låt lufttorka. Bör användas med försiktighet.

Bör användas med försiktighet. Bör användas med försiktighet. Bör användas med försiktighet.

Efter 20 minuter var jag klar och allt kändes OK, jag hyvlade försiktigt tunna lager bort alla mina förhårdnader och fötterna kändes mjuka och goa. Det gick 1 h, sedan började helvetet som resulterade att jag inte kunde gå på 4 dagar. Antingen låg jag i sängen eller på soffan och om jag var tvungen att gå på toa fick jag gå på tå, laga mat på tå, tvätta på tå. Aaa, ni hajar. Jag hade hyvlat bort alldeles för mycket hud så att ENDAST ett tunt lager hud återstod och såfort detta lagret nuddade golv skrek mina fötter och det sved ända upp till hjärtat. Herre jisses och jag som var sååå försiktig. Hur i hela världen hade jag kunnat sluta hyvla innan när det fortfarande fanns förhårdnader kvar?! Denna produkt är en otroligt ansvarslös produkt från Scholl och jag är så in i norden besviken. Jag menar, de måste ju TESTA produkterna innan de ger ut de visst? Kanske flera av er tänker att jag var klumpig och att det är mitt egna fel men jag kan inte förklara för er hur försiktig jag var men ändå blev det som det blev. Jag känner för att anmäla företaget för att skriva "bör användas med försiktighet" är inte tillräckligt. Tänk så hamnar denna hyvel i handen på en tålamodslös ungdom, hur hade det gått? Nej, jag vet inte om jag ska skylla på företaget eller på mig men jag kunde i alla fall inte gå normalt på 4 dagar. Jag är besviken.

Betyg: 1/5 endast för en  idé bramen 0/5 för utförande
Inköpsställen: Schollbutiker och lite varstans
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Fy skam, nej!

Vi syns i vimlet!
Aida


Kommentarer
Postat av: Matilda

samma sak för mig...fast jag kunde inte gå på ena foten bara :P men jag tror jag hyvlade för långt upp...:P

2010-01-07 @ 21:21:36
URL: http://sminkladan.blogg.se/
Postat av: Make Up Artist på Make Up Store

japp :)

2010-01-07 @ 23:24:46
URL: http://chuuck.blogg.se/
Postat av: Makeuponista

Vi har pratat om en såndär hyvel i skolan, och när man hyvlar bort så mycket skinn blir det en chock för huden. Vad har hänt? "tänker" den, och producerar ÄNNU mera skinn! Varning för ond cirkel, och ömma fötter! =)

2010-01-08 @ 08:44:59
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Makeuponista

Vi har pratat om en såndär hyvel i skolan, och när man hyvlar bort så mycket skinn blir det en chock för huden. Vad har hänt? "tänker" den, och producerar ÄNNU mera skinn! Varning för ond cirkel, och ömma fötter! =)

2010-01-08 @ 08:45:30
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Rebecca

Ouch... Skicka ett brev och klaga, du kan ju knappast vara den första!

2010-01-08 @ 10:25:39
Postat av: Aida

Matilda: Aah, jisses. Jag vet vad du har fått gå igenom!Josephine: Det hade jag ingen aning om!! Tack för informationen, måste ta tag i det och skrica till de!Rebecca: Du har helt rätt, det ska jag! Tack!

2010-02-19 @ 11:42:52
URL: http://kallepook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback