Proffs torrschampo

2010-03-02 @ 13:15:39

Som jag lovade i mitt inlägg tillägnat fett hår, har jag nu skrivit en recension om ett torrschampo från Proffs.

Ett torrschampo är ett puder som du gnuggar in i din hårbotten för att absorbera fettet. Detta resulterar att ditt hår kommer att bli väldigt matt eftersom att det är oljorna som gör att håret "skiner/lyser". Om man använder för mycket av det så kommer det nästan se ut som om man har damm i håret så spraya/häller på på försiktigt och gnugga ordentligt innan du sprayar/håller på igen. För brunetter kan torrschampon vara trixiga eftersom att pudret är vitt och i mörkt hår kan hårbotten komma att se grå ut, gnugga gnugga!

Proffs torrschampo har fått mycket lovord från en del storbloggare och nu är det min tur att skriva vad jag tycker.
Detta torrschampo från Proffs luktar väldigt mycket, många beskriver det som en pink-bubblegum-smell men jag tycker inte den beskrivningen sätter pricken över i:et. Doften är något i den stilen men inte lika ljuvlig, den är stark och man måste do it the old style genom att hålla andan medan man sprayar och sedan lämna badrummet för en stund. Jag tycker att den absorberar fettet på ett sätt att det liksom blir klumpar i hårbotten, nu menar jag inte köttbullestora utan små små korn, nästan mjällaktiga, som verkligen syns i mitt mörka hår, hur mycket jag än gnuggar. Vid ögonblicket ser det någorlunda bättre ut men efter bara några få timmar så verkar effekten avta. Jag tycker även att sprayen tar slut väldigt snabbt vilket kompenserar det låga priset och gör det totalt ovärt att köpa det igen. Förpackningen är söt och är lagom stor att tas med i handväskan men what's the point när den inte ger det resultat man vill ha?

Betyg: 1/5
Pris: omkring 39 kr
Inköpsställen: H&M, Kicks, Åhléns m.fl.
Skulle jag kunna tänka mig att investera i denna produkt igen? Nej tack!

Vi syns i vimlet!
Aida


Kommentarer
Postat av: Chuck - Make Up Artist

finns 3 till som doftar olika bär osv :) helt underbara!

2010-03-02 @ 13:28:58
URL: http://chuuck.blogg.se/
Postat av: Josephine (Makeuponista)

Bra recension! Jag tycker om denna produkt men som du skriver så syns den i mörkt hår tyvärr :(

2010-03-02 @ 18:16:41
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Postat av: Andréa

Bra med en recension på den, då vet jag att jag inte behöver testa den :)

2010-03-02 @ 19:20:08
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: Maria, Hjärterdam

Har testat Blush Pink Poodle och den blåa studioeyelinern och jag älskar båda =)

2010-03-02 @ 20:55:47
URL: http://mrshearts.blogg.se/
Postat av: Doolallymakeup

jag har testa den med, men den är ingen hit heller hos mig men den funkade då typ, jag använder toni&guy nu den funkar för mig kanske nåt du kan testa :)

2010-03-03 @ 00:18:23
URL: http://doolallymakeup.wordpress.com
Postat av: Kajsa Kavat

Låter ju verkligen inte bra. Fast det är säkert som med så mycket annat att det hänger på vilken hårtyp man har. Synd att det inte funkade för dig, tur att det inte kostade så mycket i alla fall.

2010-03-11 @ 10:43:54
URL: http://kajsaskosmetik.blogspot.com
Postat av: Aida

Chuck: Åh, vad mumsigt!Josephine: Tack vännen, aa det är synd faktiskt!Andréa: Nej, med ditt mörka hår är det nog ingen idé, hoppas du finner en tio-poängare!Maria: Vad kul, den blå ser superläcker ut på dina bilder!Doolallymakeup: Åh, men den ska jag spana in. Tack för tipset!!Kajsa Kavat: Javisst, finns så mycket som spelar in ja. Det var ju tur det ja, annars hade man blivit riktigt besviken :)

2010-03-18 @ 09:24:55
URL: http://kallepook.blogg.se/
Postat av: Nina

Hej!

jag använder produkten när jag ska ha håret uppsatt i en toffs och då fungerar den jättebra. Ett tips är att INTE gnugga det i hårbotten. Spraya bara från en armlängds avstånd. Då kanske det blir bättre:) kram

2010-04-13 @ 14:46:17
URL: http://ninasverkersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback